anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, toukokuuta 09, 2013

Mutta eihän maailma niin toimi

Näköjään wordpressiinkin pari tuhatta immeistä löytänyt ja parhaana päivänä viiskyt. Vaikken sitä kirjoittanutkaan ole vuosiin. Olen livejournalista tuonut sinne muutamia tekstejä.
Kirjoittamistani teksteistä on päätelty että olisin psykoosissa tai jotain... skitsofreeninen? Sanasilppua tai sillisalaattia. Nooooh en kyllä jaksa uskoa (itsestäni). Mutta olen myöntänyt isoäidilläni olevan skitsofrenian ja muutenkin avoin voinnistani.
Olin vain älykkyydeltäni niin korkealla ja kauheat paineet vain ja kun päästin irti ajatuksistani niin ne punoutui tuollaiseksi tekstinä. Ei kaikki muista mitä randomia ovat ajatelleet, mutta jos joku ei tajua.. no voi olla että minulla oli liikaa verbejä tai jotakin päinvastoin mutta en ollut koskaan niin hyvässä kunnossa fyysisesti. Housut tippuili ja mitä kaikkea. Ette usko.

Tein pakastimeen sitruunamehusta ja vedestä jäämehumuotilla jutskia. Kävin sateessa parvekkeella polttamassa tupakan vaikka nokka tukossa ja kurkku kipeä ja se ei maistunut tai haissut millekään!

Olisi kiva keksiä kotisivuilleni lisää juttua.
Aamupaino oli 107,5 kiloa. Ehdottomasti tarvisi saada reidet ohuemmiksi ja miksei olkavarsista alleja pois... Miettii vain mitä mun tarvisi sen suhteen tehdä. Ei oikein kipeänä mitään voi tehdäkään. Vaisu olo. Ei pysty puhumaankaan. Teen kaiken mitä pystyn.
Ei voi lukea kirjaakaan, kun pitäisi opiskella valintakoetta varten. Keskittyä täysin siihen. Miettikää jos saisi täyde(hkö)t pisteet ja sitten vain kieltäytyisi opiskelemasta ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti