anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, toukokuuta 31, 2013

mielihyvän mietteitä ja sanasopua

If you’re in good mental health, you can:
  • Make the most of your potential
  • Cope with life
  • Play a full part in your family, workplace, community and among friends


joo siis nää mun negatiiviset oireet ja merkityselämykset bändin lyriikoista on täyttä puppua. mun versiota mun omasta elämästä ei kuunneltu eikä uskottu. Ei ollut mukavaa.

Jos olette hyvässä mielenterveydessä, voitte:

Hyödyntää potentiaaliasi
Selviytyä elämästä
Täysipainoisesti vaikuttaa perheessä, työpaikalla, yhteisössä ja ​​ystävien kesken

Fyysinen hyvinvointi oli mulle ehkä vielä tärkeämpää.

Siksi harmittaa se lääkenarkkius ja mun aivojen tuhoaminen jollain lääkkeillä. En mä ole hokenut tunnin verran samaa kymmenettä käskyä ja väittänyt saavani levättyä sillä tapaa- toi on ainoa psykoosi mitä tähän mennessä olen todistanut. Tai sit se että on lähtenyt harhailemaan jonnekin jne jos on tarkkailtavana tms. Tuostakin voin olla niin omaa eri mieltä. Siis miten huvittavaa se lopulta on. Mutta en usko että se itsestään hälvenisi... ei minultakaan toki ole kadonnut mihinkään se, että vihaan sitä bändiä enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa MUTTA sekin on tasoittunut ehkä vähän. Tuore nurmikko tuoksuu kun sitä leikkaa jne.

Mutta melko väärin käsittää noi hoitajat kyllä kaiken väärin. Jos esim. sanoo että Joutsenlaulu on semmoinen itsemurha biisi, jonka sanoikin karaoke-emäntä, niin OSASTOLLA sitä ollaan heti itsekin itsetuhoisia. Ei kannata sanoa mitään, että lähti keikalta pois kun sieltä alkoi kuulua Psychosis kappale. Tai sanoa olleensa bändin foorumilla. Tulee vastaan ihan täyttä hiljaisuutta ja jotakin epäilyä heti onko nyt ihan oikeesti tapahtunut jotain... emt, miksei mulla saisi olla kokemuksia? Ne saattaa olla unohtumattomin juttu joillekin ja sitten toiset syö niitä elääkseen.

Vittu ei mitään rajaa. Onneksi mä tajuan. Tai siis, kun on ihmisiä joiden rakkaus muuttuu paskaksi. Paska vyöryy ja tuhoaa toisilta elämän. Jotkut vain nauraa tässäkin tilanteessa. emt jokainenhan tajuaa maailman silmiensä ja kokemustensa kautta. Sopeutuu tai ei... koska annan kuulemma itsestäni positiivisemman kuvan kuin mitä se on. Niin toki, alettavahan sitä muuria on joskus rakentaa niistä kivistä millä yritetään kivittää kuoliaaksi.

Tai siis joo okei. Vittu mulla oli ihan eri systeemit taas mielessä ja miksei kuvien kera. mutta tuli mieleen nämä elämän soittimet, joita turha on edestakaisin paikasta toiseen roudata vain yhden shown takia. Yhdelle fanille, joka ei edes ymmärrä miksi pitäisi olla fani jonkun mistä ei ole koskaan edes erityisemmin pitänyt. Kaikkia muita reaktioita varmasti. Mutta ei silti kuin raivon kylmää kättä niskassa ja hiustenvetoa ja kostouhkauksia perättömyyksien laukomisesta. Koska tyhmät ei opi-

atsiu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti