anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, toukokuuta 25, 2013

lemmikkikortsu, selibaatti, impotenssi. potenssiin vittu sainko. no en laivalla joo e

Tässä hieman käännelly väännellyt maistellu ja haistellut: sanoja. Enkkuu ja suomee. Chisuu ja kisuu. Niin syvältä noi. Sitä kuulisi että kipu korvaa ystävän mutta suora käännöskukkanen kait. Tällä hetkellä se on muuttunut "pain substitutes a friend" ja nyt se on "it pains to have a friend" mun päässä, mutta sitä ennen se oli syvällistä että "it pays to feel pain too"

jeah ku oon fiksu! sing it, gurl<3 tai siis xososososoXX ää  vitut mä mitään. no niin mut. tägäsin sertraline yhtee kuvaa koska oon löytänyt yhen tabun. google translate haki melko älykkäästi sielt sanan "withdraw"
  1. hey who's the status of legal drugs; jes wanna make this powder and pull the nose?? who the fuck me is lääkinny. but hey? kandee forget someone drug them to know atleast still uh-five years from now what it has become withdrawn. I guess the truth johki niitte forced to have to write such

  • hei laillisii huumeit jes kuka haluu tehdä tästä pulveria ja vetää nenää??? kuka vittu mua on lääkinny. mut hei? kandee unohtaa joku lääke nii tietää ainaki viel öö- viiden vuoden päästä mitä sitä on tullut vedettyä. kai niitte pakko totuus johki on kirjoittaa esim. — with Sertraline.


laitetaa
vittu nää kaikki pienet merkit oikeisii kohtii..tai siis no niin. Lähti siit ku katoin juutubest vireoo noist ssri lääkehommeleist. nii miks se on lääke ku se on huume. ja ne tuhoo aivoja. vittu tajusin kaiken mistä on johtunut kaikki mitä psykologit on sanonu ja terveet ihmiset ja muuteski joutunut lisää annoskokoa ja miltä mun pääs on tuntunut ja siis. kaikki toi se että vaatii sen dependency, addiction, vittu tälle on miljoona vastiketta mutta rakkaus ku et oo yks niist. tunteet esim rakkaus. ne saa suolesta pihalle ja paska ON hyvää. mutta sillon kattokaas on kuiteskii ollu ottamat lääkkeit jos puhuu semmosia!! nää on varmasti tajunnut jo pikku erkkikin mutta aikansa kutaki.

eli kipu, ystävä minulle. vittu ottaisin sen vapauden niin mielellää.
<3mä oon ihana ihminen mutta vittuko syntynyt kaiken riidan keskelle. ja salaa se kiehtoo se riitely mutku mä osaan vaa sovitella ja vittu saatana. ainako ei hengitä niin sitä pakko heittää siihe välii joku kirosana. live like it's your last fucking day.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti