anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, toukokuuta 02, 2013

Hyvin syvältä tuo keskust- tai siis haukkumispalsta yh

joo varmaan "demin voimin" saisivatkin minut poistamaan 5v. kirjoittamani blogin. Kyseessä oli huonosti nukuttu yö kun kaveri oli huonossa kunnossa ja poliisit vei minun soitosta ja keskustelin lääkärin kanssa, kävin isovanhemmilla yökylässä jne päätin siellä aloittaa puhtaalta. Kaveri pääsee huomenna jo pois sairaalasta ja ei tapa mua luullakseni.
Rekkasin itseni demi.fi. Voiko säälittävämpää tapahtua. Aikoinaan sain sieltä kirjekavereita ja nettituttuja muutaman... Lauran, Satun, Pauliinan, ymym tyyppejä vain jotka ei enää halua olla tekemisissä kanssani. Se oli silloin joskus yläasteella, kun kavereita ollut pienellä paikkakunnalla. Oli minulla yksi jehovantodistaja kaverina yhden kouluvuoden tai puolet siitä. Elämän ankeita aikaani. Ei vittu ne tyypit. Ei tienneet mitä on angst. angst!!


rauhoituin. okei. Kello on paljon, mä tarviin suihkuavaa vettä (se väriä vaihtava led hanakin on vaihtamatta suihkupääksi) puhdistamaan oksennuksen kalvamaa ominais haisuliuttani
(joo, söin puoli kiloa turkish delightia)
ai niin lääkkeet tänään. Ihme jos ei saa aikaiseksi mitään ja pitäis jakaa ne myös 3vk eteenpäin.
Huomenna iltapäivästä, kaveri kylään, minulta ei lähde henki, joo... tai siis en mä nyt muuten kuin jos henkeä uhataan niin ala puhtaalta pöydäältä.
Onhan ne kuvat vielä Googlessa picasassa mitä olen joskus blogiini ladannut (huom.)
Kerroinko... kerroin kai. Alkaa tulla uni simmuun vaikka kirkas näyttö onkin edessä ja aivoissa aktivoituu dopamiinit ja ties mitkä.

Isä valitti hintoja lipastoista, mitä linkitän sille. Mitä se on muka mulle "voinut" ostaa koskaan, täh. Tietokone ja telkkari ja tv-taso ja kaikki ite ostettu, mitäh?!
No joo. Ja just otin gleeltä 100e lainan että saan hobbyhallista laventeli petivaatteita, kukka caprit ja laventeli paidan, mmmm kotiinkuljetuksena <3 koko noin 48 sanoisin ko-kö- takki on kokoa 46, ja koon 52 farkuissa on tilaa vaikka piknik korille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti