anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, toukokuuta 29, 2013

geeky ugly

Käynnistin tänään tietokoneen aiheen vuoksi joka koskettaa minua. Eli mitä eroa on meditoimisella ja sillä ettei ajattele mitään? Kaikki se vaiva liikkua ja hengittää tulee kuitenkin aivoista, niin mikäs siinä. Tai siis jos juonen kannalta ei ole tärkeä raksutella aivojaan, niin mitäs siinä sitten. mikäs mikäs.

Okei, ajattelinkin että olisin saattanut kirjoittaa asioista, jotka nyt ei kiinnosta ketään ja pitkälti, joten huomasinkin että lukijat on vähän vähentynyt. Tänään 3 eilen 83. Tai jos sitä oletetaan että minulta ei tule pitkää tekstiä enää vähään aikaan. Ehkä jos olen kirjoittanut paljon, niin en pariin päivään ole enää taidokkaimmillani.
Tai siis, mikä se taito on, että saa jotkut puberteetti-ikäiset... no siis painukaa vittuun ennenku ootte edes formaalilla tasolla eli 15v, mutta siis ne koittaa vain vanhempiaan uhmata. Niin että minulla ei ole oikein siihen väliin saumaa. En ole sitä mitä kuvittelisitte. Maailmaa en näe varmaan sinisillä silmilläkään. Jotenkin tuntuu että toi olisi Suomen suosituin silmienväri. Vittu haistakaa kukkanen en jaksa sitä vihaa! Musta ei tee epärehellistä mikään. Vaikka toki sinisilmäinen ja sitä rataa. koittakoot vittu tajuta mitä niiden temperamentissa on pielessä. Mun silmiä on sanottu ruskeiksi ja vihreiksi mutta harva sanoo niitä harmaiksi. Mun äidillä on harmaat silmät ja mulla on ehkä ruskeaa ja vihreää toki mutta eiköhän se kuuluisi ihan siihen että multa puuttuu pigmenttiä. my mother's eyes. tai sit jonku muun silmät

Pelastin mun lapsuuskuvia mitä on mummu ja vaari ottaneet niin peililasioven välistä. Aikaisemmin mulla ei ole riittänyt siihen hermot. Sellainen kuva-albumi.

Eilen en puhunut egneverille koko päivänä kun se oli tempaistu toiselle puolelle maailmaa lentokoneessa...

Niin noi Kultainen trio pottereista piti alunperin olla ihan nörttimäisen rumia. Ainaski mitä j.k.ta kuuntelee. ei mitään seksisymboleja.
periaatteessa nyt voisi meikata kyllä vähän. ties vaikka lähtisi vielä kaupungin selkään... kyllä sitä kirjoitettua tulee vielä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti