Welcome

Welcome
Olen 29-vuotias bloggari Tampereelta. Päivittäin tulee tekstiä. Adsense tilini on hylätty joten mainoksia mun google sisällöissä ei ole.

seuraajia

widgety

17.4.13

Uutta puhdistunutta, puhdikasta minua

Ei kukaan halua ensimmäisen tekstinsä alkavan sillä, että poistinpas nyt blogini ja että seuraa sitä ja sitä... harmi meini nyt satatuhatta katselua edelliseltä poistetulta blogilta mutta hällä väliä (vai?)
Katselin juuri kouluaineitani ja olin saanut 5 tähteä kirja-arvostelusta Pienestä suklaapuodista, ja 77p lyhyestä, mutta hauskasta "Kaipaan kaupunkiin" esseestäni. Sikäli etten ole äidinkieltä päässyt läpi, niin hyvä minun on kirjoittaa. Mutta joka päivä tapahtuu muutoksia eteenpäin ja emme ole enää sama ihminen kuin 5-vuotiaana, koska joka päivä keho uusiutuu.
smile, because you can

No comments:

Post a Comment