anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, huhtikuuta 19, 2013

Tehostetun tuen kotiin viikonlopuksi olisin päässyt kuulemma

Hyvin tarkkaa ja me ei niiden lääkkeiden kanssa ruveta mihinkään... Tulkoon vain aivokalvontulehdus, mutta koska en ole "perusterve" niin en pääse tuollaisiin mihinkään. En edes sukusoluja voi luovuttaa tai verta.

Olisihan se pitänyt tajuta. Kyllä raha sokaisee. Tai no mietin vain missä tuo Pinninkatu on ja tutkailin nettisivuja Rokotuskeskukselta jne. En varmaan pääse laboratorioalaakaan tutkimaan ihan vain sen takia, että mielialalääkitys.

Vittu! EI mun aivoissa ole mitään vikaa. Se kuvaus mikä tehtiiin niin paljasti ihan hyvin muodostuneet harjanteet, ei mitään surkastumia tai iskujen aiheuttamia vaurioita olevat terveet aivot... Tai no, jos niiden aivojen väliset yhteydet on jotenkin epänormaalit mitä epäilen kyllä!?

No niin, nyt sitten....... minä vain... no, varsin nöyränä taas piirustuspöydän ääreen :D Poliisilla oli muuten joku piirustuspöytä myytävänä, luki Tamperelaisessa. Epäiltyjäkö ne on piirtäneet? Vai kukkasia vai aku ankkoja ja kirkkoveneitä xD Tai siis joo, the art of being a police man siis niinku ihan todella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti