anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, huhtikuuta 24, 2013

Raskaasti leijuen pääni päällä

Eilen en kirjoittanut mitään. Koska olin suuna päänä syrjäytyneiden nuorten joukossa ja hain kakkua yhden ohjaajan synttäreille tai no, olin mukana ja kannoin kakun. Sain mukaan broileripastaa, mutta annoin sen yhdelle liikunnanopettajalle. Kotiin päästyäni join vähän reilu kolme tökkiä kaljaa ja oli jotenkin rentoa.
Lihonut taas kilon. Siksipä ei kannatakaan mennä mukaan himoille ja ahmimis- tylsyydelle. Warning: Not for very bored persons -pitäisi lukea jossain ruoissa

Tänään olen vain ollut sängyssä muka nukkumassa. Sitten kävin suihkussa ja olo on vähän reippaampi. En saanut oikein pulssia kohoamaan kuntopyörällä, mutta kuuma meinasi tulla. Mitä lie kuumia aaltoja.
Ja kunnon menkkojakaan ei ole tullut viiteen kuukauteen. Paska juttu.

Elä huonosti, näe pahoja unia. Ehkä tuolla logiikalla elän hyvin.
Kävin eilen Tigerissa ja meni kymmenen euroa. Pullasuti, kakkulapio, kuvioituja nenäliinoja, violetti kajalkynä, viiksimukeja, hakaneuloja.. Kävin Suomalaisessakin ja ostin Post It -lappuja, hopeatussin, sinitarraa ja vihkon. Tein siitä Salaisen vihkon, johon laitan painon, ja jos löydän vielä mittanauhani, niin vähän vatsanympärystä ym mittoja.
Jos löydän ripsiliimaa, niin lauantain VOISI laittaa tekoripset sinne juhlaan. Ja huomenna kampaaja.
No kyllä se tästä. Ei kyllä tunnu siltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti