anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, huhtikuuta 19, 2013

Näytän miten ansaitaan tuhlailusta hieman lisää mitä tuhlata

Kokeilin tuota shape.fi (linkkasin itseni sinne tuon mainoksen kautta, joten sain eurosen liidistä) Se ei maksanut mitään (Vielä, 14pvä aikanahan ehtii katsoa moneen kertaan)
Jumppasin kahvakuulalla (yksi 27:stä) ohjelmasta noin neljäsosan ja olen ihan puhki... kokeilin kaikki liikkeet toki. Kumma että on valmiiksi tehty ohjelma jota ei tarvitse kuin seurata, ja silti tekee mieli "soveltaa" ja "oppia soveltamaan" sitä mitä näytetään. Pöh.

 Olen maksanut noille jo tonnin verran takaisin lainojani vuoden sisään? (reilusti)
Joten ne antoi senkin takia varmaan sen 800 egen lainan, vaikka yleensä saan 400-600 euroa lainaan "vain" joltain muilta firmoilta jotka vippejä on.

Yritän enää koskaan olla ottamatta mitään pikavippejä... mutta jos kuun lopulla puuttuu rahaa niin miksen vaikka viiskybän ottaisikin?

=)

maksettua näyttää onneksi kaikki.

Pelasin tosiaan yksi yö, mitä katsoin Nordeasta niin vähän väliä oli mennyt kymppi euroa kun tilasin timantteja ja helmiä ja käteistä peleihin iPhonella... jotkut tarvitsee bailaukseen ja kännäilyyn tms "baari-iltaan" varoja, toisilla on ulosotossa jo niitä, ja sitten on ne jotka vaan... melkein tarvisi tai on puhuttu monta kertaa että hankittaisi jonkun joka ottaa raha-asiat huoltaakseen... miksi niitä nyt sanottiin? En tiedä enää.. edes... yritän vain jonkun klikkaa mun bannereita ja ostaa. Miks? Koska Nikolla BB:stäkin on Yves Rocher, Nelly, yms muoti ja kosmetiikka mainostensa takia tulot vaikka miten paljon. Kolmelta eri mainostajalta viissataa tilillä plussaa. Siksi mä seuraan BB Nikoa... joo just se Viidakon tähtöset jäpiskä. Sukkari alkoi s.llä.

Oon nyt tänään syönyt herkkupersikoita pussin loppuun :D

Seuraavaksi.... jos suunnittelen etukäteen niin eikö se ole sama jos kirjoittaisi tulevalle itselleen, en minä tiedä!!! mutta oli siis sellaistakin että tuota noin. Mitä sitä yleensä urheilun jälkeen tehdään (okei, ei voi kutsua urheiluksi jos 8kg nousee maasta hartioiden tasolle joidenkin minuuttien ajan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti