anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, huhtikuuta 20, 2013

Kukapa kissan hännän nostaisi, ellei kisu ite :[

Tänään lähti tililtä kahdeksan euroa netflixiin vaikka en ole juuri katsonut sitä varmaan kuukauteen? Luin äsken pari sivua Suomen peruskielioppia ja opin sanan intonaatio. Siis se on sitä että jos tekstini korreloi englannin kieleen. Joo tiedän näitä hienoja sanoja, mutta voihan nekin unohtua tai sekoittua.
Pyykinpesukone päällä... kerroinko että vuoden aikana mennyt kaksi pyykinpesujauhe laatikkoa? Toisaalta yli 10vk ollut poissa kotoa. Ja Fairya jonka sain vuosi sitten, on vieläkin :~D
Tarvisi käydä ruokaostoksillakin taas. Mieluummin kyllä en. Puuro on loppu ja jotakin ranskiksia leivitetyn kalan kanssa voipi syödä. Tai sitten teen puuroa hiutaleista ja laitan marjoja sekaan.
Cuccin kukkaistuoksu näytetuoksua nyt kaulalla. Sain nelly.comista... tilasin sieltä tosiaan jotakin mitä nyt ei ehkä olisi kannattanut sittenkään, korkokenkiä enimmäkseen parit... mekon ym wonderbrat ja kate mossin huulipunan. Typerää kun mainokset mainostaa niitä tuotteita mitä on ostanut tai harkinnut tms. Millä sivuilla nyt käykään, niin kyllä löytää itsensä mainosten maailmasta. Hyvin juuri minulle suunnattu.
En ole käyttänyt vähään aikaan piilolinssejäkään.
Tarvisi ostaa apo basea (sitä punaista rasvaista ihovoidetta) koska kuiva kohta kun on sääriä sheivannut. Tuo oikeanjalan mustunut kynsi on jo parantumassa normaaliin tahtiin. Sellaista ongelmaa tuolla navan alapuolella :-/
Ei oikein voi kirjoittaa tehneensä edistystä missään pikkujutuissa, kun ei oikein ole tehnyt edes. Katsomatta on leffat, lukematta kirjat ja lehdet ja pyykkipojat on lattialla. Petivaatteet riisuin ovien päältä. Kuumemittarikin on jäänyt sinne mihin olen sen jättänyt.
Saisipa isältä niitä huonekaluja. Jokin lipasto ja pieni pöytä mikrolle. Mummu mainitsi työpöydän. Hyvä pointti, olen edelleen kirjoittelemassa silityspöydän päällä.
Kaunis ilma ulkona toisaalta. Mietin josko kävelemään lähtisi mutta uimassakin pitäisi käydä. En tiedä kauan vielä on voimassa mun uimakortti. Muutaman kerran käynyt ja saisi mennä ihan rajattomasti vuoden :( Ja maksoi 80e. Ääh olen kyllä yksi patalaiska. Voisi melkein alkaa katsella noita sillä silmällä ja suunnitella menevänsä jonnekin vain.
Koko maailma on häkki, jos sinne on lukittu yksin.
Toisaalta meistä sinkoilevat hiukkaset ei koskaan katoa ja ne hiukkaset törmäilee toisiinsa kun ollaan tarpeeksi lähellä toisia. Periaatteessa tehdään koko ajan vaihtokauppaa hiukkasista ulkomaailman kanssa.
hmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti